Prinášam vám niekoľko vybraných fotografií z prezentácie mojej knihy „Tajomstvo jedál našich starých mám“, ktorá sa uskutočnila 27.4. na pôde knižnice Michala Kováča v B.Bystrici.
Touto cestou chcem poďakovať:
– Mgr. Ivete Babjakovej, riaditeľke knižnice, za dôveru a podporu tohto podujatia
– Mgr. Soni Šóky, PhD, manažérke, za dohľad nad celou akciou, za príjemné uvítanie a pekné slová na záver stretnutia
– Mgr. Ivane Krokošovej, za jej milý, sympatický prístup ku spolupráci a moderovaniu celej besedy
– akademickej maliarke Zdenke Peerovej, autorke krásnych grafík na obale knihy a vo vnútri knihy a ktorá tiež prijala pozvanie na stretnutie
– Anne Simanovej za dlhdobú podporu– Alenke Karabínovej za krásnu kyticu, ktorá prispela k atmosfére prezentácie
– Robovi Karabínovi a jeho priateľovi Drahošovi, za ich profesionálny, výborný prístup ku fotografovaniu (fotky sú ich dielom) a tvorbe videa
– všetkým prítomným, ktorí prijali pozvanie a ktorí vytvorili príjemnú atmosféru
– dcére Ivanke, ktorá ma veľmi potešila nielen svojou prítomnosťou ale aj najkrajšími odozvami na moju knihu vôbec
– a predovšetkým ďakujem mojej manželke Ľubke, ktorá mi pomáhala vo všetkých etapách tvorby knihy a jej uvádzania na trh
Video bude k dispozícii za pár týždňov.
Záverom som odovzdal knižnici malý darček, po jednom výtlačku knihy pre každú pobočku.
Knihu aj s venovaním som daroval každému účastníkovi prezentácie.
Na prvú prezentáciu mojej prvej knihy budem mať krásne spomienky
Týmto sa chcem poďakovať redakcii rádia Regina Stred – RTVS za viacnásobné pozvanie do jej štúdia a za vytvorenie výborných podmienok pre stretnutia. Zvlášť sa chcem poďakovať p. Máriovi Špilbergerovi, redaktorovi Regina Stred, za jeho perfektne pripravené scenáre stretnutí, ústretovosť a celkový profesionálny prístup ku spolupráci. Nižšie uvádzam odkazy na ukážku mp3 súborov s prednáškami….
Dnes už hádam nikto nepochybuje o vplyve výživy na naše zdravie. Napr. podľa WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) výživa a pohyb sa môžu významne podieľať na našom zdraví, až do 65%, v niektorých prípadoch aj viac. Výživa nás sprevádza po celý život ako jeden z najvýznamnejších faktorov nášho zdravia. Ovplyvňuje vývoj plodu cez telo matky,…
Revue medicíny v praxi je časopis, ktorý je určený pre vzdelávanie lekárov prvého kontaktu pre dospelých a pediatrov, ktorým sa zasiela zdarma. Preto som bol milo prekvapený, keď ma pred niekoľkými mesiacmi oslovila pani PhDr. Viola Zlámalová, PhD. s návrhom na spoluprácu, či by som nebol ochotný prispievať do tohto časopisu na tému Výživa.S radosťou…
Dňa 21.9.2023 sa opäť otvoril študijný program * Výživa a dietetika* na pôde Fakulty zdravotníctva Banská Bystrica Slovenskej zdravotníckej univerzity Bratislava. Vážim si toho, že už druhý školský rok ako externý odborný asistent vo výžive sa môžem zúčastniť vzdelávania viac ako 50 budúcich zdravotníckych sestier v odbore Ošetrovateľstvo a Laboratórne vyšetrovacie metódy v zdravotníctve. Je…
VÝŽIVA PRE ZDRAVIE ČLOVEKA – časť I moje prvé vysokoškolské skriptá sa dostali od tlačiarenských strojov do zoznamu publikácií knižnice Slovenskej zdravotníckej univerzity Bratislava v apríli tohto roku. Vysokoškolské skriptá Výživa pre zdravie človeka, časť 1- základné pojmy, makroživiny. energetické hodnoty potravín sú určené pre študentov denného aj externého štúdia Slovenskej zdravotníckej univerzity najmä v…
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Funkčné
Vždy aktívny
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Predvoľby
Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely.Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.